Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2013 00:23 - бЮреков се прави на руса мома, за да пуска клевети по адрес на Плевнелиев в граждански фейсбук групи.
Автор: svilen75 Категория: Политика   
Прочетен: 2113 Коментари: 3 Гласове:
-1

Последна промяна: 31.10.2013 00:26


image

Русo девойче днес беше пуснало
"новина" озаглавена "бягство във Виетнам" по адрес на Президента във фейсбук групата "Българско гражданско общество". Накратко: В този "високоинтелигентен анализ" се казва, че Президента се скрил във Виетнам по време на най-голямата обществена буря - окупацията на СУ от студентите и кризата с бежанците от Сирия. Разбира се, кризата с бежанците е от много време, много преди Президента да замине на посещение, но кой ти политически коментатор от сайта "NoLigarh" (хахаха) обръща внимание на такива "маловажни" неща. Да не говорим за подробности като тази, че подобно посещение се планира и организира месеци наред преди да бъде осъществено. Очевидно, според проправителствените сайтове, Плевнелиев освен всичко друго е и екстрасенс, та е знаел още преди месеци какво ще се случи и е организирал посещението във Виетнам точно тази седмица.

Само едно се зачудих - какво е накарало това русо девойче да постне тази новина в група, в която има нетърпимост към черен правителствен ПР, а и свен това се слави с доста интелигентна аудитория, която може да направи на пух и прах подобни "новини и анализи" ... Така, де, споменах, че е русо девойчето, ама чак пък толкова русо ...
Реших да потърся отговора в нейния фейсбук профил. "Изненада" първа - в него има само постове про-бЮреков и анти-Плевнелиев. "Изненада" втора - профила е създаден 2013 г. ... Съвсем логично е човек да се запита дали зад този профил не стои самият Николай Бареков? Не би било никак учудващо, ако бюречето тайно се изживява като общественоангажирана блондинка. Та кого не обслужи през кратката си журналистическа кариера? То не беше Бойко Борисов, не беше Станишев, не беше Доган и протежето му Пеевски. И накрая като една истинска мадам реши да спретне свой бардак. Освен това трябва да му се признае на Бареков - русото особено отива на интелектуалното му ниво.

П.С. Въпреки откровения сексизъм в горните редове искам да се извиня на всички ИСТИНСКИ руси ДАМИ. Лошият ви имидж се дължи на подобни девойчета (или по-скоро на хората, които стоят зад подобни профили).
 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. neshin - !!!
31.10.2013 02:09
По-голяма гнусотия от тази не съм чел, хем пошло, хем невярно!
Спретнал си ти бардак, да хвърляш помия върху хората. Само коне с капаци
не виждат истината и тези на които истината такава, каквато е ни им изнася!
А колкото до президента Пневнелиев - доказаните лъжи вече го заличиха като
уважаван човек, но по сериозен е проблемът: Дали Росен Плевнелиев притежава качествата (личностни), за да остане Президент на Република България?! Човек, около който витаят съмнения за начина на придобиване на имущественото му състояние, човек, който прикрива или неглижира начина, по който е придобил имотите си, човек, който е далече от нужната за един Президент дистанция и хигиеничност по отношение на политически пристрастия и зависимости. Да, ще кажете повечето българи сме такива и да, ще сте прави, но Президентът на Република България е един и той трябва да бъде по - достоен от нас!


цитирай
2. svilen75 - Да, пошло е, признавам си. Заразих ...
02.11.2013 22:59
Да, пошло е, признавам си. Заразих се от "професионализма" на "журналисти" като Бареков ;)
Но какво съм направил? Изразил съм съмнение, че зад профила на това девойче стои самият Бареков. Има ли основание да смятам, че е възможно? Да, има. Бареков стига по-далеч като обвинява Плевнелиев в нещо, което не е престъпление. Купил си къща в Гърция. Ами има пари човека, купил си. Не ги е откраднал от мен, нито от държавата тези пари, за да хуля Президента. Ако Бареков има доказателства, че Плевнелиев е откраднал парите - да ги каже. Ама очевидно няма.
цитирай
3. svilen75 - М/у другото, фейсбук профила на ...
05.11.2013 01:53
М/у другото, фейсбук профила на госпожицата вече го няма. По-голямо признание, че това е най-обикновено тролче - здраве му кажи. Кой дърпа конците на това тролче е повече от очевидно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: svilen75
Категория: Забавление
Прочетен: 239984
Постинги: 68
Коментари: 153
Гласове: 343
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930